When I close my eyes , I see that smile.....

Saturday, July 7, 2012

Eycha di Arau ...

Hello ....
Ape lagi yang eycha buat dekat sini kalau bukan melawat adik eycha yang ade kat Matrikulasi Perlis ni ... Walaupun eycha ta drive tapi rasa penat tu , hurm . Tak tahu nak cakap macam mana . 8 jam perjalanan memang menguji kesabaran . Bila masuk je dekat Penang , wow ! Cuaca amat panas ..... Tak sangka belah sini panas betul .... Wahahah .... Adik punya pasal kan...Bila sampai je dekat Perlis ni , lagi lah berbahang .... Dalam kereta dengan kadar temperature air - cond yang paling full memang tak boleh menandingi tahap kepanasan disini.... Berpeluh sakan kau ... Masa lunch lagi lah rasa macam na collapse tapi eycha tahankan aje .... Selamatlah anti-body eycha ni kuat ... Bila masuk je hotel , memang ta hengat dunia eycha .... Nasib juga lah air - cond kat bilik ni kuat kalau tak , mahu-nya eycha mengamuk.....


Belum pun sempat rehat dengan sepenuh nya , mak eycha ajak shopping dekat pekan arau .... Cuaca ta payah na terang kan memang panas.... Ok , itu baru panas dekat dunia , belum lagi dekat akhirat kan ... So memang ta tertanggung rase nye lah kan .... Matahari sejengkal , mahu tak cair ..... Hahahahah .... Tapi yang best nya masa dekat pasar - raya tu , boleh pulak peniaga kat situ bergaduh sesama sendiri .... Ta segak la , segak la ... Ta paham la eycha ... Lantak lah asal kan kau orang bahagia.....


1730 baru adik eycha keluar.... Geram kot sebab memule dia kata 1630 .... Adik2 .... Eycha yang kepenatan hanya tunggu dekat hotel sahaja .... Tengok adik eycha ni makin kurus ... Macam ta cukup makan , tapi piyut bukan main muncit lagi .... Hahahahah .... Dapat je makanan tadio terus ta pandang kiri kanan .. Gilosh la kau dik ... Ok na g mandi dulu .... Da musyuk .... Nanti na hapdate lagi .....


Sekian sahaja untuk kali ini ...


Lurve eycha , pekan arau .....

No comments:

Post a Comment