When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, February 13, 2012

Kalau tak suka angkat kaki jalan-lah !

Salam ....
         Tibe2 nak jadi baik nie .. Ha .. Best tak tajuk tu ? Tengah tengok cerita  " Ariana Mikhail " tibe2 idea sampai nak menaip ... Nie bukan cerita nak lepas-kan benggang atau geram taw .. Ni cerita pasal luahan rasa sahaja ... Eh ! Bukan sama ke tu ?? Entah-lah ... Layankan saja angin eycha ni .... Jum zoom in out ...

Yang nie eycha nak tuju pada pasangan yamg konon-nya 'sweet/loving couple' dekat luar sana .
            Eycha faham yang korang nie jenis suka menyulam C.I.N.T.A ter-over feeling ... Wah masa couple bukan main ye ... Apa istilah korang tu "ini dunia ana yang punya" piraahhh ! Tapi bila putus ... Hahahah ... Macam nak terbalik "dunia ana" .... Hahaha ( gelak guling2) Yang pelik-nya lah kan demi nak menjaga status "sweet/loving couple" tu korang masih lagi nak pertahankan hubungan yang tak ke-mana tu .. Padahal dalam hati bukan main benci lagi ... So kena-lah dengan tajuk kita hari ini "KALAU TAK SUKA , ANGKAT KAKI JALAN-LAH " Kenapa korang mesti nak fikir cakap2 orang kalau hati korang sakit ? Bukan-nya mulut2 tempayan tu yang bagi korang makan . Betul-kan ? Ha .... Jadi kalau korang dah rasa tak ada komunikasi dengan pasangan say babai lah okay ???

Yang nie , eycha tuju kepada "kaki hentam"
              Haiyoooo .... Korang mesti dah tahu-kan apa itu "kaki hentam" ... Kepada korang ni , sebelum korang nak hentam orang baik korang tengok diri korang dulu , lepas tu cer tengok pulak family engkorang ?? Baik sangat ke ?? Tak pernah buat jahat ke ?? Dah sah lagi sahih ke korang tu "Ahli Syurga" ? So sebelum korang nak hentam orang baik teliti diri sendiri dulu okay dan fikir-lah perasaan orang yang engkorang hentam tu .. Entah2 tu fitnah je ? Kan dah dapat dosa percuma ... Hahahaha .... Kalau korang tak suka dia korang UNFRIEND je die tak pun jangan bukak pun page dia .. Tak adalah korang sakit hati kan ??

Okay lah .. Idea dah lari ke Paris ... huhuhu ...

Lurve eycha, ampang ...

No comments:

Post a Comment