When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, February 27, 2012

Jalan2 malam ....

bakso bangsar ...
black


snow ta white ...


katun paberet tuuu ...
jangan jeles taw ...


eycha ...
kak ara tomei ..


adik dan kakak ...




fizi ( adik kak ara )














Morning ....
   Ni cerita lama dalam draf saja nak keluarkan sekarang . Jum zoom in out ape cer kan ... Masa 11 February 2012 hari tu kak Ara ajak eycha keluar pergi bangsar dengan Afizi ( adik kak ara ) Pergh kak ara pakai skirt kot .. Tergoda eycha . Hahah ... Mengelabah ... Jum ikuti perjalanan eycha ....


Dari Ampang - Bangsar ...
       Malam dalam pukul 8/9 kak ara sampai dengan fizi dekat rumah eycha . Kesia kak ara kena amik eycha dalam hujan sebabnya eycha tak tahu jalan . Sampai dekat bangsar pergi makan bakso ... Hahaha .. Terkezut eycha tengok bakso die beso betul .... Waaaaaa ... Kau adew ... Kenyang kot makan , ingat nak karoke open tapi orang tu setting lambat sangat jadi kiteorg cancel je terus pergi tempat Fizi masuk pertandingan menyanyi .. Fizi menyanyi ??? Hahahah .... Aduh sampai sana jalan lecak sebab pertandingan tu buat dekat padang ... Eycha pulak pakai seluar panjang memang ta jadi apelah kan ... Sampai sana eycha terus teringin main letak2 pasir dekat gambar (pic no 3 ) dengan kak ara ... eycha tak tahu ape nama permainan tu ... Sebelum nama2 juara dibagitahu ,  black mentor datang meriah-kan suasana (pic no 2 ) eycha bukan ta na bergambar bersama tapi masa tu eycha tengoh seronok main benda pasir tu ... bila eycha dah fokus janganlah kacau sebab kompem eycha ta layan mende lain ... Hahahhah ... Pic tu pun fizi yang tangkapkan .. Terima kasih fizi ... 


Dari Bangsar - Ampang ( Spectrum )
     Oleh kerana fizi frust tak menang kiteorang pergi karoke box dekat Spectrum .. First time eycha dengan kak ara masuk situ . Boleh tahan lah juga ... Bukan main seronok lagi kiteorang menari2 , berjoget2 dan bermacam2lah dekat dalam tu .. Tengoklah pic dekat atas tu bukan main happy lagi muka semua ....


Dari Ampang - Sentul
       Sentul tu sebab hantar adik kak ara balik semula sebab adik kak ara duduk dekat sentul .. Kebas segala2nya ... Hahaahh .. Kak ara boleh pulak lupa jalan nasib baik eycha cakap .. kalau ta ntah kemana kiteorg berpusing ... Lepas tu masing2 terus balik ... Oh ye sebelum balik eycha singgah 7e sebab mak suruh beli air 100 + ...


p/s : Masa dari Bangsar - Ampang , fizi bawak kiteorang pusing2 dekat hospital yang dia lahir .. hahah ..




Lurve eycha . ampang ...

No comments:

Post a Comment