When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, February 27, 2012

Happy birthday eycha ...

Hello ...
         Walaupun dah agak basi cerita nie .. Tapi eycha tetap nak cerita juga sebab it's my birthday okay ??? Birthday eycha jatuh pada tanggal 6 February ... Mula2 tu ingat tak ada siapa yang ingat tapi , tak sangka kak ara sanggup sambut dengan eycha dalam serba kekurangan .. Hayyyy ... I'm so touched ... I really2 thought there's nobody would celebrate my birthday ... Huahuahuahua ....  Eycha ta expect pon kak ara akan datang sebabnya pagi tu(5 February ) kiteorang dah penat dengar ceramah .. Ceramah tu habis dalam 5 lebih tak silap .... Tapi jum zoom in out dulu ...

9.30a.m - Sampai di tren Ampang nak pergi ke PWTC ... Sampai sana ingat nak amik berat kak ara je tapi adew function rupanya .. Dengan pakaian yang agak selekeh kiteorang redah je ..( Remboo la kata-kan .) Function Herbalife ... Huhuhu .. Hmmm .. Not bad la ....

5.30p.m - Acara berakhir .. Haaaa ... So fresh ... Tak pernah rasa se-segar macam tu .. Hahah .. Okay dari PWTC amik tren ke Ampang ... Nak tahu tak masa dalam tren tu , eycha berangan nak g Macau ... Main judi dekat sana .. Hahahah ... *saje nak meriah kan suasana dalam tren ..* Tahu tak eycha dan kak ara membayangkan apa ...Eycha , kak Ara dab Epul g Macau untuk berjudi ... Tapiiiiii ......

Eycha .....
   Sebagai pemain untuk berjudi , dengan pakaian yang hip-hop siap ada rantai bling2 lagi ... Hahah .. Kasut nk besar , baju nak besar , semua besarlah ... ( Ni idea kak ara .. Memang baik punye dia bagi )

Kak Ara ...
    Just TUXEDO je dia pakai .. Kekonon nak jadi Bonzer .. Choyy ... Dia nak smart je ....

Epul .....
        Sebagai my lady ... Pakai long dress , kasut but tinggi untuk tutup bulu kaki dia yang lebat macam hutan tropika tu .. Letak oren yang besar beli dekat chow kit letak dekat ehem .. ehem .. Lagi satu epul pakai baju ballet ... Hahahah .. Korang cuba bayang kan lelaki yang tough pakai cam gitu rupa ..

Dalam tern tu eycha dengan Kak Ara tak boleh nak berhenti ketawa .. Macam babun ... Balik tu terus g rumah eycha ... Lepas makan kak ara gerak balik ... Masa tu hujan taw ... Kesian pulak dekat dia ... TApi dia nak balik tak kan eycha nak halang kan ...

11.30p.m - Kak ara datang bersama kek dan kfc ... Aw ... I'm so touched ... Terkejut beruk pun adew same ...  Lastly we all sambut sama adik eycha dan adik kak ara ... Okay dibawah ni adalah gambar kami ...








No comments:

Post a Comment