When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, January 9, 2012

Kesakitan ku , ketenangan ku ....

Salam kesejuk-kan korang....
         Fuh ! Mengantok habis eycha hari ni ... Dah lah mengantok , kaki pula sakit ... Huhuhuh ... Cerita nya , pagi sabtu tu dengan penuh semangat suck aku pun pegi-lah jogging...  Sejam jugak-lah aku main pusing2 ... Haih ! Dah lama tak jogging semput gilosh eycha ... Tapi tak ape , hati puas ... Lepas balik rumah , berdenyut kaki ni ha ... Padan-lah muka sebab tak buat warm up dulu ... Petang dalam pukul 2 tu eycha pegi makan dekat Dapur penyek dekat bandar baru ampang tu bersama my lovely mom dan kak ara ... Hihihi ... Agak lama-lah melepak dekat situ , hampir dua jam lebey ... Lepas tu ingat nak pergi berkecah(main air) tapi kak ara tibe2 tak jadi ... So kite orang turun KL ... Sampai kat stesen Hang Tuah mana lagi lahkan nak pegi of coz la TS ... Masok TS cuaca terang je lagi bila keluar mak aih tak sedar dah pukul 8 lebih .... Dengan tak berperasaan penat we all teruskan lagi edisi jelajah ke BB ... Haih ... Penat wooo .. Tapi yang pelik nya masa berjalan tu eycha tak rasa penat pun tak tahu lak pulak kalau kak ara penat ... Lepas ronda2 BB we all terus balik sebab masa tu dah dekat pukul 10 lebih so kalau kena tinggal dengan tren memang sia2 lah ... Balik tu eycha dengan tak mandi semua terus peluk bantal busuk ... Penat sesangat dah ! huh ! Terasa amat2 penat bila dah rehat tu .....

Ahad ( 08/01/2012)
       Lepas sembahyang subuh eycha sambung lagi tidur sampai pukul 12 tengah hari .. Hahahah .. Tak senonoh betul kan ?? Lepas tu kak ara telefon katanya nak pegi perpustakaan negara pukul 1 tapi sebab eycha terhegeh2 we all bertolak pukul 2 lah ... hahahah .. benggang je kak ara tunggu .... sampai je kat perpustakaan kak ara dah rasa boring .. Mana tak boring tu kan tempat yang sunyi je ... Mana buleh nak hu..ha..hu..ha ..... Dalam pukul 3 kiteorang gerak balik ke AP .. Lepas makan dekat food fourt terus saja we all karoke .... Hahaha .. Kesian dekat Man sebab kena tadah kan telinga dengar suara we all yang sumbang ... Hahahah .. Malam tu pulak jumpa kamal dekat awal maju .. Haih masa tu kaki rasa nak tercabut je ... Sempat juga lah buat muka toya dekat kamal dengan kawan dia tu .. hahahah .. lepas tu balik rumah ... hmmmmmm ... memang dunia ana yang punya la .....

No comments:

Post a Comment