When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, January 26, 2012

Kami bersatu kembali !

Eycha datang lagi .....
          Tamak nya eycha kan ?? Kan ?? Tak kisah pun yang penat eycha ... Hahahah .. Dalam ni eycha nak cerita 2 cerita tau .. Malas nak buat post banyak2 .. Kire 2 in 1 la ... Hahah ... First eycha nak cerita pasal meronggeng ... Hehehe .. Merayap lah dengan my lovely sister( Araniza) ...Dan yang terakhir Kisah Jogging Kami !! Jum Zoom in out .. Hahah ..


Merayap sama kak ara ... ( 21 January 2012 )
         Hari ni memang siot , cadang nak pegi Subang-lah , Wangsa Maju-lah ... Last2 hampeh .. Kiteorang g Wangsa Maju je .. Mana tak-nya , eycha tunggu kak ara call , kak ara tunggu eycha call .. Lepas tu eycha keluar tak bawak phone .. Ceritanya memang terbaik lah kan ... Hahahah ... Pergh jalan depan Hotel Flaminggo tu ...... Jammed gilosh ... Sampai kiteorang yang naik moto ni pun susah nak menyelit tapi lepas je depan sikit dah oke lah .... Perjalanan ke Wangsa Maju adalah untuk men-terminated P1 Wi-Max kepunyaan kak ara ku sayang ... Tapi nak cari kedai P1 bukan main lagi kiteorang main pusing2 dekat seksyen 2 tu . * Dah le dekat dengan rumah atok eycha * Lepas tu yang paling2 lawak , bila dah masuk Wangsa Maju kiteorang jadi weng .... Nak ke danau tataw .. hahaha .. Padahal keluar highway straight je la kan ... Hahahah .. Jalan2 makan dekat Little Taiwan .. Kecian nya akak eycha ni .. Disebabkan dia amik Herbal Life terpaksalah dia makan makanan yang tak banyak kolestrol .. Hahah .. Cian ... Tapi best la merewang sana-sini lepas tu best tengok iman kak ara tergugat dek kerana muffin .. hahah .. Sabar je eycha time tu ... Dah bosan merewang kiteorang pun berangkatlah .. Huhuu ... 


                                                 





Kak ara punye yang mee tu .. Eycha nasi ayam la ... Ni masa makan dekat Little Taiwan .. Huhuhu .. Seronok taw .....


 Kisah Jogging Kami !! ( 23 January 2012 )
           Tepat jam 0700 kak ara dah semangat suck telepon eycha tanya dah bangun belum .. Hahah .. Sikit punye semangat akak eycha ni nak kurus .. Oh ye kiteorang jogging dengan epul taw ... Sampai je epul dekat flat , eycha pun tengah dok panas kan engine motor .. Kire tak ade sesiapa lambat-lah .. So pagi tu cuaca agak macam baik , sejuk lagi tu .. Oh ye ! Kiteorang jogging dekat Taman Tar dekat KDE tu .. Tahu tak masa nak masuk dekat Menara Impian ( Rumah kak ara ) eycha kena sengat dengan penyengat .. Sampai Hari ni mata ni bengkak , tapi tak sakit taw .. Masa kena sengat tu yang sakit siap pening lagi .. Sekarang ni eycha cuma pening2 je mungkin bisa dia ada lagi kot .... Kak ara yang baik terus je bawak macam2 minyak angin , krim untuk eycha .. Tapi epul pun baik juga sebab suruh call kak ara bawak turun ubat untuk eycha ... Hahah .. Cayang korang mostly kak ara .. Dengan kepala yang agak ting-tong eycha pun jogging lah dengan diaorang ... Penat .. Penat .. Penat .. Eycha rasa eycha yang paling lemah , baru jogging kejap dah sakit itu , sakit ini .. Hihihi .. Kesian diaorang kena layan karenah eycha .. Sorry guys ... Eycha mengada-ngada lebih .. Hihihi ... Lepas tu dah sampai dekat tempat yang banyak munkey tu eycha dah perasan awan hitam , tapi apa kan daya ... Badan berat , kaki sakit ... Sampai je depan Masjid hujan dah turun ... Kira jogging dalam hujan lah ni .. Eycha kena tinggal lah sebab stamina tak kuat .. Nak balik ke moto dah la jauh .. Huhu dengan penuh paksaan eycha berlari ... Pastu lepak kat parking sampai hujan reda .. Naik atas lepak dekat depan rumah kak ara lak .. Hiiiiii ...


Lurve eycha , ampang ..
           

2 comments:

  1. akk pon sonok sgt ngan korang ..XD

    ReplyDelete
  2. hahahah .... tayang kamooo semua .... muahxx ...

    ReplyDelete