When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, January 16, 2012

Kamal .....

Kite bertemu lagi ...
       Mungkin eycha agak tamak untuk buat post banyak2 tapi masa ni je yang ada untuk eycha ceritakan semua yang ter-buku ... Nama dekat atas tu bukan nama BF or eycha admire okay tapi .... Salah faham juga terjadi .... Haih ... Apesal semua orang nak main salah faham yek ... Hahahah ... Tapi tak apa sebab kali ni kak ara sendiri yang tanya ...


Kamal ni kawan kak ara .. Ala yang 'blind date' person tu lah ... Umur dia 23 tahun lahir tahun ULAR sama lah pulak dengan abang aku ... Memang kaki belit ... Hahaha ... Salah faham yang terjadi dekat sini ialah kak ara sendiri ingat eycha suka si KAMAL ni .... Hahahahah ... Ya Allah .. Tang mana entah yang menampak-kan eycha berminat dengan KAMAL ni .... Boleh tahan juga kak ara aku ni sampai kesitu dia fikir .. Aduh kak ara ni macam baru sehari dua pula dia kenal eycha ... Fyi , eycha ni bukan nya jenis yang suka pada komitmen .. Hahah ... Kalau mak eycha tahu , mahunya dia kutok eycha 6 hari 6 malam 6 jam 6 minit 6 saat 6 detik ... Dah le masa first bagi tengok muka si KAMAL tu mak eycha dah sound setepek .. Tak nak cakap , nanti malu dapat ....


    muka ni lah yang mak eycha kutok ... pergh ... boleh tahan juga mak aku ni ....

adoii .. Macam ni ke yang eycha nak .....? hahaha

Okay dua pic diatas tu untuk tatapan engkorang ... So kalau ade antara korang yang kenalan dia , diam2 sudah la eh ...  

untuk kak ara ku tersayang :
tak mungkin eycha akan suka pada lelaki ini kak , sebab kite sama2 tahu macam mana dia . Akak percayalah orang tak ade ape2 feeling pun .. Akak jangan terpedaya dengan tingkah laku orang ni kak .. Luaran dan dalaman tak seiring kak .. Akak pun tahu kan .. 
Muahx .. Muahx .. Muahx ... tok akak tersayang ....

                                                          i really2 love her ...

                                       kak ara ku yang tersayang .... 
eycha tak pernah ada akak so ni eycha dah sayang dia macam kakak sendiri ... muahx .. muahx .. muahx ...



2 comments:

  1. haha .. akk teka jer ...
    anywy thnxs .. akk pn syg ea ...
    moga eca bhga slalu ..
    eca bhgia , akk pn bhgia ...

    ReplyDelete
  2. maaf tekaan anda tidak tepat .... hahahah ... eycha cuke laki y matang ... hahahah

    ReplyDelete