When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, November 2, 2011

Nasib kau lah eycha oi !

Selamat sore !


Post kali ni eycha tujukan buat orang2 yang sangat HIPOKRIT di luar sana ! Tak kira yang tua atau yang muda . Eycha tak tahu nak marah ke , benggang ke , sedih ke atau apa2 ke lah ! Semalam kak ara datang opis , lepak2 dengan eycha .. Sekali kak ara buka lah cerita pasal mak epul .. Tibe2 kak ara tanya macam ni .


" Eycha suka tak dengan mak epul tu "
" Kenapa ? Akak tak suka eh ? "


Lepas tu kak ara buka lah cerita pasal mak epul tak suka sangat epul dengan eycha rapat . Mak epul jenis yang memilih . " Ye eycha memang tahu itu " . Mak dia memang nak carik perempuan yang chantek dan perfect je untuk epul .. Masalah sekarang bukann-nya eycha nak ber-couple dengan epul . Tolong lah ! Dari kecik kiteorang bersama ... Masa dulu tak ada pulak mak dia bising . Depan Eycha bukan main lagi manis nya mulut mak dia .. Belakang , ntah ta taw .. Tahu lah yang eycha ni tak se-sempurna mana . Tapi eycha cukup sifat what ! Tak ada cacat cela , cuma eycha ngaku lah yang eycha dah makin gemuk dari dulu ! Hahahah .. Pasal tu je mak dia tak bagi die dekat dengan eycha ! Manusia2 .. Eycha kawan dengan semua orang , eycha tak memilih tapi sekali eycha disakiti , selama-lamanya eycha ingat ! Pelik betul lah . Bila kak ara dah cakap macam tu , eycha akan cuba jauh kan diri yang hudus ini dari sisi si epul tu .


To epul :
              Aku mintak maaf kalau lepas ni aku tak ajak kau hang out sesame macam dulu ! Aku tak nak mak kau marah kau . Lepas tu kau fed up + serba salah dengan aku lagi . Kalau aku nampak kau pun aku akan buat2 tak nampak je .. Aku akan julingkan mata aku ke arah mamat yang lagi ensem ! Hahahahah .... Dan paling penting aku bukan jenis yang lupa kawan ! 


Semalam balik dari Fun fair , si Razi tanya2 pasal epul . Razi cakap tadi mak epul call dia , lepas tu eycha tanya mak epul cakap apa . Razi macam serba salah je nak cakap . Macam tak nak eycha tahu apa yang mak dia cakap . 


" Entah lah apa yang mak dia merepek tadi " - Razi cakap ..


 Hmmmm .... Macam ni lah nasib orang gemuk jadi yang di luar sana slim kan lah badan anda supaya tidak dicemuh !

No comments:

Post a Comment