When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, August 8, 2011

Tak sangka la weh ...

Ngeeeeee .... Betul2 tak sangke weh ... Hahahah ... Ingat tak budak Azura Syira yang maki eycha arytu ?? Dek kerana dia maki eycha membe2 eycha blok dia dari FB ... Hahahah ... Betul2 tak sangka rerupa-nya kawan2 eycha sayang-kan eycha sampai cam tu sekali ... Hehehe .. Hati lelaki memang kite tak sangka kan ?? Tup2 je eycha tengok membe2 eycha tak kawan dengan dia lagi .. Even ex dak pompan tu ( membe eycha gak ) pon remove die ... Hahahah .... Cuke la syiaalll .... Cuma tinggal lagi dua orang je tak remove dia sebab drang due tu tataw ... Hehehe .... Eycha memang benggang dengan dak pompan tu tapi tak sangka-lah membe2 yang lain akan BLOK dia ... Ngeee ...

Wahai kawan2 ku serta adik ku .... I love you lah korang .... muaaahxxxx .... Tengkiu aw .. aw .. aw ...





No comments:

Post a Comment