When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, July 27, 2011

Nasib malang bertemu si malang ...

Ayat ni dah selalu sangatkan kite teenager gune era ni ... Bagi eycha ayat ni biasa je .. Membe2 pon selalu gune kekadang tu siap ade ayat lagi kasar ... tibe2 pompan ni hanta cam ni lak kat eycha ....

Umo pun baru 18 ntah2 tak cukup lagi dah gatal ***i .. Bersyukur la die sebab eycha tak maki die ... Eycha tak maki balik pon sebab pk yang die awek kawan bek eycha ... Haih .. Ayat pompan ni memag makan dalam .... Tapi na wat cane kan ... Yela die kan " chantek " la sangat ... Tapeh bak kate memembe abaikan je pompan meroyan tu ... Dak kampong yang .... Ayat eycha kat atas tu macam kutok laki die ke ?? One more thing kenape tibe2 die nak cakap eycha jeles yang die ade tunang ... PLease la .... Eycha bukan macam die yang batak laki ... pompan ni bebetul s*** ....

And yang membuatkan eycha sedikit lega ... Kawan eycha dengan tak disangka2 datang membantu eycha ... AZ bebetul tenangkan eycha ... Ade lagi antarenye , dany , acap , eca ( bf pompan tu ) , syura and dayah yang mengambil berat ... Hahahah ... Thanks korang , walaupun sakit eycha tetap gak kene kuat hadap mende ni ... Cam syura cakap ... Eycha kan kuat ... hahah ...Sedey taw sampai la skg ni da masuk 2 ary eycha ta dapat lp kan ... Taw tak yang eycha sangat dan amat sedar diri tahu ...? Tiap2 hari eycha cermin diri .... hukhukhuk ..... :'(





No comments:

Post a Comment