When I close my eyes , I see that smile.....

Sunday, April 10, 2011

hUjuNg bUlaN .... I loVe yoU ....

Suka - nya bila eycha gumbira ... Ha .. Ha .. Ha ... Cukup je hujung bulan nie eycha na bebty kerja kat 7E .... Waaaa ... Eycha betoi2 dah tak tahan la kerja shift cam nie , dah la shift ta menentu skg .... malam lak eycha dah ta ley titow , sebab - nye eycha dah ter - biasa kerja malam .... Hmmm .... But you guys don't worry , eycha dah dapat kerja pon ... Bukan - nye eycha bebty menonong jewp .... Eycha akan kerja dengan ayah eycha sebagai kerani .... Gaji pown .... Wow la gak .... ( Ngeeeee ... i like .... (= ) Sambil2 tu dapat la eycha meluas - kan lagi pengetahuan eycha yang dah tertutup ni .... Ha ... Ha .. Ha ... Tapi - kan sayang taw nak bebty , eycha dah selesa dengan staff2 semua ... Aish tapi apew nak wat , tak - kan la eycha nak ddk kat takuk yang same je .... Eycha nak gak terokai dunie ni dengan lebih mendalam sementare eycha masih lagi adew mase .... Ngeeee ...... I don't wan't waste my life ..... Setiap yang berlalu skg amat2 -lah penting utk eycha ....