When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, January 25, 2011

jang geun suk vs lee min ho




Name: Jang Geun Suk
Birthdate: 1987-August-04
Birthplace: Chungcheong, South Korea
Height: 180.4cm
Weight: 63kg
Blood type: A






Name: Lee Min Ho
Birthdate: 1987-Jun-22
Birthplace: Seoul, South Korea
Height: 185cm
Weight: 69kg
Blood type: A


Cukup2 la blogger2 sekalian tenguk pic ats tu .... Well bagi u all manew yang jadi pilihan you all ..? LEE MIN HO atau JANG GEUN SUK ...? Hahahahha ..... Feel dizzy right ...? Calm down eycha tak na pening2 kan korang cukup la kalo korang ta jadi kompius cam eycha ni .... Hmmm .... Skg eycha tengah kompius ni which one is better ... But they looked same right ..... Hahahahahah ... kepade blogger2 yang tengah kusut tu rilek la ni mukan soh pilih bakal suami , cuma saje sukew2 ..... Kak ara hari tu tinguk mukew JANG GEUN SUK , kak ara says : he has SENYUMAN MEMIKAT ..... Hahahahahah .... Dat's rite .... Taaaapiiiii ...... Epul cakap mukew JANG GEUN SUK jambu sangat cam pompan ...... Bia la .... Kau jelez cukop ta adew mukew jambu ..... Pasal LEE MIN HO lak eycha asew cam dy smart tem berpakaian la ..... Tapi wat masew ni eycha minat due2 ... Can't choose ..... Oke kat sini eycha adew vid yang diambil dari youtube .... Jadi kalo blogger na tinguk lagi banyak pigi la kat youtube yek ...?


2 comments:

  1. mak ak pun cakap muka JANG GEUN SUK tu mcm pompan..
    tp ak tak suka dua2 arioka daiki &yamapi lg hensem..

    ReplyDelete
  2. hek !!!
    due2 ni ag hensem bagi aq ....
    weeeekkkk .....
    sampai masok mimpi taw ....
    mukew jambu la yank eycha minat ....

    ReplyDelete