When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, July 20, 2010

HISTERIA !!!!!

allop buddy y disygi, ecah nax cter sal mende yg jd kat cekolah pg td....ade s0wang budak niey menjerit2 kene histeria.....pg td ntah mcm ne mate ecah berat glex dan otak nie asyk fikir nax tid0w je dlm class....dah tax bpe lme sampai kart class blm p0wn smpt ecah dudk ecah n aen r0slan dgr ade s0ere menjerit,we all ingt bdk2 main2 je tp jrtan 2 mkim mjadi2 s0 we all p0wn tgk ah,upe2nye bdak 2 kne histeria....mak oii tkt tol ecah...

2 comments:

  1. tao xpe..aku lg r..kejadian tu berlaku di depan mate yakni disebelah aku n fara...aku yg jadi tkot..hahhaaha..tp kecian woo....

    ReplyDelete
  2. nasihat ecah y chumel jgn lp smyg n bce yassin kalo ak ecah ta taw ...

    ReplyDelete