When I close my eyes , I see that smile.....

Sunday, April 25, 2010

pecah rekod mangon paling awal

yuhu rini ecah paling awal mangon... xcted cangat nak g tuisyen pweee alih2 tak jadi membe ecah sowang uh dmam cian kt dye.... aen bwak2 ah berehat eh.... smge ecok ley g ckola..... sooo da bowing ecah gegar umah membe ecah.... tapi dye bantai tido sampai kate macam mimpi ecah panggil dye.... huii trok tol ahhhh.... macam mingung!!!

lapar tol pagi2 da g cc x bekpas ag... huhuhu pewut ecah dah menyanyi lagu korea *what should i do* daaa....
patot makan laaa..... ecok nak cekola mawlas tol ecah nak g..... huhuhuhuhu mawlas nak blaja..... ecah memang mawlas what sejak azali..... kalo ecah rajin ecok ech tak g ah ckola.....
2 all my pwenzzz jgn mawa ecah aw....!

Friday, April 23, 2010

ponteng

rini ecah ponteng ag...huhuhu tapi ecokkk kene g gakk... sedeynyeee.... welll xkesah ah ton akhir kart sekkk... tape korban cket jeee bak kate cekgu ecah 6 disember nanty ley bakar sume buku...hahahahahha.... sooo tok follower yang amek SPM ton ni 6 dis nanty wat pesta ramai2 bakar buku keyhhhh...... 2 cekgu ecahhh laaa yang cakap...

Tapi ecah cakap 6 dis nie kite same2 jual buku sooo dapat laaa incomeee.... kalo bakar kiter dapat abu jewkkk xbeshhhh..... buku kiter kan byk dari pom 4 kalo jual sure dapat manyak duetttt..... sooo ley enjoy....hahahaha

Sunday, April 18, 2010

Haajat yang tak kan sampai.......


yuuuhhhuuu ecah kembali aggggg......

kali nie ecah nak citer salll membe2 yang cuber nak tackle membe sendiri bke too membe uh ade krisis ngn BF dyeeee..... 2 kowang tak bek aw wat cm uh... cam kowang tak knl Amy of course2 leerrr dye tak kan layan kowang kalo dye da ade BF....


So ecah nasihat an supaye kowang enty an cite2 kowang uhhhh..... kang tak pasl2 kene maky ngn Amy, ecah tak tooo..... hahahahah...... ecah nak nasihat an kart DAK TAK GUNE yang men bocor2 an rahsie owg uhhhh....... sdar2 lahhh yang mak koe tgah saket uhhhh jan asyk nk cr pasal ngn ecah keyhhhhh...... bapak koe yang kat dalam kubo uhhh mst sdeyyy tgkkk pgaiii koe uhhhh..... Bawak2 ah betobat ecah nasihat an ehhhh.... kalo owg da bg amanah 2 jage laa elok2 jgn jadi anak haram nak bocor annn......




Welll berbalik pada hajat yang tak sampai uhhhh membe ecah ade crisis ngn BF dye.... Bf dye memg daaa tak cyeee ngnnn dyeeee.... sedey ecah dgr.... Kawan2 ecah yang boy cube nasib tapi tak jadi... padan muke gak kat drang yang nak g test GAL owg len salll.... Yang ecah pelikk ahhh annnn membe ecah bkn tak cun tapi uh ahhh kalo b,couple setia gleewwww.... butt dye cakap dye tak caye kat cinte sejati tapi couple stiee glewwww..... heyyy tak toooo ahhhh... ade sowang ag mamt yang tgah tggu dye tapi huluran tu d,pandang sepi sajeee....

If kowang ahhh an ade 2boy dalam idop kowanggg, sowang cakap sayang kowang tapi tak caye ngn kowang.. Ape yang kowang wat dyee langs tak cye..

Boy kedue, dye cakap dye saayng kowang tapi dye asyk penting an mbb....

mane yang u all nak piley???



Tapi mbb ecah nie piley boy yang ptame uhhh.... ase tersekse aw idop cam uhhhh..... jawapan dye sng jeee...

<>


Sunday, April 11, 2010

MacAm AnaK HaRam.....

Kesah bmule di smkpj terdapat seorang spesis ank haram tp yang nie ag trokkkk......
Firstly beria2 mtk tolong ngn aq dah aq tolong dye kaco dak uh dye g bg too dak uh yang aq kaco dyer!!!!!! name dak yang aq cakap cam anak haram uh, AZFARINA....!!!!!!! tak gne tolllll pgai huh!!!! tak taw nk ckp harap an je pkai 2dong tapi sune bende jahat ade kawt diri dyeeeee!!!!!! BASTARD!!!! BASTARD!!!!!