When I close my eyes , I see that smile.....

Friday, March 26, 2010

cEronoK CanGAt....


hurmmmmm...... patotnye aq g sek rini tpy mawlas ah...... nak packing barang ops kat sini bermaksud aq xlari umah tpy nk balek kampong..... cok ade kenduwi katam silat so ley ah aq jumpe mamat qute yang dikenali sebagai JEY..... hahahah.... klaka dowh dye xknal pown aq tp 2 ah da minat nk wat cam ne..... aq ske glew tengok rambut dye smart kowt.... But yang aq x berkenan uh tang awek dye..... dress mat rempit glew..... ngan rambut kelinting, kulit itam. n rambut dye h.ligt cket2 sumpah mcm boy.......




Kalo kat k.l kite panggil cikaro, bohsia, o yang seangkatannye tp kat kampong aq ni ayat die orang berlapik cket..... Dia org panggil gal2 uh MANGKOK AYON + MANGKOK JAMBAN + SEGALE2 MANGKOK aq yang mule2 dgar mau tersembuq air yang tengah aq minum uhhhh...... sumpah macam celake..... neway kpd Dak2 p. panjang kowt name tempat uhhhhhh xpcially gal...... KOwg uh dok kampong jeee jd jg lah pgai uhhhhh...... Sampai mak cik2 kutok xmalu keee???? KL len ahhh owg xkesah tapi kowang yang dok kmpg uh jg laaaa name bek WALI kowangggg..... bukan wali band ehHHHH......




Welll aq dah xsabo glew nak blek nie....... Da lm x men meriam....... xkesah lah raye ke x janji aq nak men meriam uhhhhhh...... TUNGGU AQ WAHAI MERIAM..... I MISSS GLEWWW KAT UUUUU

No comments:

Post a Comment